theme by iliyon
bleu-rian
kata2 hikmat!! hehhe~
Sunday, 11 December 2011 | 12/11/2011 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Annyeonghaseyo~ hihhiihhhih~
ntuk prmulaan nk mnta maaf kpada akak2 yg bca blog ni...sbb x update lngsung blog ni~ ap2 pon maaf dan bnyak2 trima kasih sbb sudi melawat blog yg x sberapa ni.. hehehe~ 
idea dri kpala otak x mcul2...x tau nk post ap kt blog ni~ ari 2 idea dh datang tp tba2 meletup~ ish3~ skang ni dh mnjelang bulan DISEMBER~ skolh x lma lgi nk bkak~ hhuuhhuhuhu~~~ skejap btol msa brlalu...spanjang cuti skolh ni korang bt ap hah?? spend time dgn spa?? ntuk akak2 yg sibuk 2 mstila spend time kt tmpat krja~~ boring btol la x skolh ni kan..bila time skolh x nak prgi skolh,,bila time cti skolh nk plak ke skolh~hai~msalah2!! msti smua org mcm 2 kan..tahun dpan dh fom 3 dh...PMR!!!!! ohh tidaaakkkk...msti thun dpan x bleh nk enjoy sgt sbb PMR~ lgu kpop yg tiap2 ari dgar kna kurangkan~ hah!(mngeluh)mcm mna laa aq nk kurangkan tabiat aq ni~ bila nk tido je msti psang lgu kpop~ bru bleh tido...klau tdakk x tido la smpai keesok~

skang ni 11 ari bulan~esk ari jadi seungri~~ 31 disember pon x lma lgi~ mksdnya aq akn smakin tua!!! aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh tidaaaakkkkkkk!!(buat2 emo) ahaha~ pdahal dlm kelas aq la yg paling muda~ hahaxhahxhahxha!! jhat btol~

sempena hari krismas ni aq nk ucapkan MERRY CHRISTMAS ntuk org yg mnyambut laa~~
dan ntuk pminat kpop dgar lgu trbaru dripada INFINITE dan BOYFRIEND sempena hari natal ni~



peminat infinite~ aq syorkan sbelum dgar lgu bru mreka,, tgok teaser ni dlu~ L mmg cmel~ cute kawaii...smuala~~hahah~ mmg kelakar skit bila tgok mreka~


yg ni plak full MV infinite white confession sempena christmas~


ntuk pminat boyfriend plak aq syorkan lgu ni i'll be there~ 

smoga bergembira~~ ^^
SARANGHAE!!