theme by iliyon
bleu-rian
greeting from Tuan Blog
Friday, 4 January 2013 | 1/04/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
miss my D.O XD

assalamualaikum!!!
tahun yang memenatkan bagi kpopers mcm aq nih dh pun bermula.....aaahhhh...walau macam mana tidur pun x pernah2 nya ckup!aish!~~~

apa2 pun happy new year walaupun dh terlewat rsa nya!....bezday aq pun dapat beg mcm yang dah lama beli tapi baru dapat...heh!
tahun baru nih aq terpaksa lupakan sedkit......hanya sedikit ya! dunia kpop aq nih......its ok la skit jE!
nak tinggalkan grup Malaysia Exotics yang bersama aq selama sebulan nih pon susah! sebab dekat situ lah aq habiskan sepanjang cuti aq tahun lepas...banyak yang aq belajar dari situ.....aq jugak dapat madu? hahahahha betol la tuh....diorang pon ramai yang hiatus sbb PMR tahun nih....for the end of my words semoga korang success dalam PMR tahun nih dan dapat memori yang bahagia! annyeong!!