theme by iliyon
bleu-rian
leteran kpopers Malaysia
Tuesday, 22 January 2013 | 1/22/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------

assalamualaikum! annyeonghseyo chingus!

lama juga aq tak update blog ni.....so i'm back yo! *lebih2

malam ni aq nak mengadu sikit.....kat sapa? sapa-sapa ja la.....GDA yang ke 27 dah lepas...mental breakdown aq still tak hilang....tapi sikit demi sedkit sedang decrease....! yola sapa tak sedih lebih kurang 20 artis kpop menjejaki negara Malaysia nih! bangga? yea!semestinya la...sebab Malaysia merupakan the second dalam dunia negara yang paling ramai peminat kpop!!~ DAEBAK!

jiwa sikit sekarang nih sebab homework banyak! tensio tensio woi!

dengar cerita yang Kai cedera masa dekat incheon airport dalam perjalanan nak pergi filiphina untuk showcase kot? *entah la

kejam betol k-fans sekarang nih! sampai main tolak-tolak....sampai mencederakan abang aq *perasan sekali sekala tak mengapa tidak memudaratkan kesihatan


nampak teruk sangat sampai kena papah!





memang ganas betol k-fans nih! sapa yang tolak Kai tuh mesti tak tidur lena punya la sebab dibelunggu rasa bersalah~ 

dengar cerita lagi ad sorang fans tuh bagi teddy bear dekat Kai...then Kai buang sebab ade hidden camera dekat bear tuh.....ish3....kalau dah minat sangat tak payah la sampai nak mengintip macam Haeming tuh....entah kemana dia menghilang.....


korang kenal ? 
kalau dah kenal lama tuh bagus sangat sebab aq baru kenal..heh!

yang aq tahu la kan...ad grup indon yang nak meniru macam grup kpop jugak nama Smash.....mati matian aq ingat grup korean nih indon! memang mengelirukan lah indon nih!~ 
masa aq search grup nih hari tuh...aq siap main kutuk lagi! sorry guys! aq ingat ke grup yang nih yang indon punya grup tuh! aq cukup anti indon yang suka meniru~ 
i have a new bias now! Naru!!!!!~~~

sampai sini sajalah kawan!~ semoga bertemu lagi! annyeong~ terima kasih sebab ambil masa untuk membaca blog yang tak seberapa nih~ =)