theme by iliyon
bleu-rian
-_- title? apa ya?
Thursday, 10 January 2013 | 1/10/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ahhhhh*sigh* mood-nak nangis!

assalamualaikum....annyeonghaseyo!
tengok title pun tak boleh blah kan! hoh!
fan project ntuk bezday Kai dgn D.O tahun nih macam besar besaran! ramai jugak yang hantar...orang lain seronok ja tengok gift diorang....aq pulak menyesal sebab tak bagi apa-apa dekat D.O....aigooo aigoooo... tahun depan aq AKAN usaha untuk bagi gift dekat D.O......tuh pon kalau boleh la... *ceh

apa-apa pon aq jeles sikit tengok orang lain dapat hantar gift dekat Kai especially D.O! *innocent face
ok aq mengaku aq jeles banyak !!!!!~~~~


bas pon sambut bezday D.O tau! ~ 


paling beruntung la si Kai nih....sebab bezday dia dapat ipad from fans~~ daebak daebak daebak! bukan cm bezday aq x meriah langsung......habuk pon tak dak!

yang tuh real gitar ke? aq naaaaaakkkk~~~ 




gift untuk Kai nampak macam berjenama! fans Kai semua kaya-kaya




apa yang aq jumpa.......torres bagi autograph bola dengan baju dekat Kai! but aq tak tahu la nih bezday git ke ap....
kesimpulannya.....*macam karangan pulak
korang berdua memang dapat banyak hadiah dari fans.....memang fans sayang kan korang!
im officially say mianhae to D.O sebab tak tahu pasal fan project nih.....aq just hantar surat ja ntah la betol ke tak......and for Kai aq nak bagi gift kat kau tapi aq x berani sebab aq setia kepada D.O *aisehman!
lagi pun mana boleh hantar dah...... bye nak pergi nangis....................

tolong aq ya EXOTICS baca nih! http://adrianabestofkpop.blogspot.com/2012/12/help-me-jebal.html