theme by iliyon
bleu-rian
jom join ramai-ramai~~
Friday, 15 March 2013 | 3/15/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------

salam 1 dunia~~~
dah lama tak update blog nih~ malas nak update! hahaha~ nasib nih blog kalau rumah memang dah reput~

tak nak cakap banyak cuma nak share pasal segmen~ #im not joining it
sejujurnya aq tukang sponsor segmen si Filzah ni~ ehem ehem
just nak menggalakkan lagi ramai orang yang menyertai....hadiah tuh tak la mewah....ala kadar je...

for more information ...

klik sini apa-apa pertanyaan boleh la tanya si Filzah nih ataupun tukang sponsor nih pon boleh

#dah macam iklan kat tv dah