theme by iliyon
bleu-rian
EXO - Wolf Drama Ver DAEBAK!
Wednesday, 17 July 2013 | 7/17/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
aq suka betol masa ni! cis luhan goda aq!

assalamualaikum!

ha ha puasa kita dah masuk puasa yang ke-8...alhamdulillah! selamat berpuasa..

berbulan sudah ku menunggu exo wopf drama ver. baru semalam nak relased~~~ ahahah best gila gila la drama ver ni....sebab apa aq kata gila sebab bila korang tengok first korang mesti akan jeles /walaupun tak ada kiss scene lagi/ second lakonan diorang yang mantap lagi power plus plus
exo nampak macam ada pengalaman berlakon...memang style + daebak lah lakonan diorang mengalahkan pelakon terkenal Lee Min Ho ahahah -jangan serang aq ok-

luhan nih tak tahu la dia nak bunuh diri ke apa...sepanjang drama ver tuh semua dia suka melompat2


aq suka gila babak ni...babak D.O kena campak dengan Luhan..kyungsoo yang tak pernah terbang, dalam drama ver korang dapat tengok dia terbang! sooo kesian gila tengok dia...kalau aq ada kat situ...serius aq tolong dia wieee XD


ntah kenapa aq suka sangat bahagian tao nih!!

heroin dalam drama ver aigoooo nomu kyeopta

apa yang menarik perhatian aq adalah benda nih! 

[ARABIC INTERVIEW] The MC asked what's the name of the month that muslim fasting, and Chanyeol successfully answered her with Ramadhan. He said that he searched it in the internet before the interview and memorized it. The MC later explained that in Korea, the Muslims would fast for about 17 hours (3am-8pm) and Baekhyun looked really shocked.

trans: sarah @ EXO-Malaysia
 best sangat2 kalau diorang masuk Islam! astagfirullah halazim! i can't explain what i feel~~