theme by iliyon
bleu-rian
#GROWL9thWin
Thursday, 29 August 2013 | 8/29/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
LOL who dare throw stone to him /growl/

assalamualaikum
so hari ni berapa hari bulan? . . . . . . . . its 29/8 today! 

a very very special day hari ni /scream/ bcuz hari ni the 9th EXO win for GROWL song /yyyiieeehehehehe/


wahhh pecah rekod tuh....mama era pon tak sehebat ni...wolf era? wolf pulak bru 4 kali kot! haish! jinjja daebak!
elok sangat la tu aq baru habis exam /jyeah/

btw aq dah tak larat nak dengar pasal haters-sasaeng fans yang nak mati tu....dei! dah-dah la tu balik rumah tidur lagi bagus...

anyway EXO menang atas berkat hasil usaha diorang dari trainee sampai la sekarang...
but D.O says that his personality has changed bcuz sasaeng.....bo???!!! OMGyu are u kidding me, sasaeng??! 


parah sangat dah! sampai fans yang innocent ni pon dianggapnya sasaeng....

dah la.....