theme by iliyon
bleu-rian
Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !
Friday, 8 November 2013 | 11/08/2013 | 3comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
STICKY POST

Hah tengok banner pun dah comel , jadi hadiah-hadiah dan syarat-syaratnya pun mesti comel . Ye dok ? So let's !

Syarat-syarat Penyertaan

  • Penduduk Malaysia dan WAJIB beralamat di Malaysia 
  • Buat satu entry bertajuk "Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !"
  • Copy je post ni dan paste kat html/entry korang . Takpayah type balik pun 
  • Hantar link entry korang kat ruangan komen entry ni SAHAJA . Kat tempat lain tak akan dilayan 
  • Pemenang akan dinilai melalui TOP REFERRAL
  • Kene ada akaun Twitter dan Blog 
  • Follow Blog NI
  • Tekan iklan nuffnang yang ada kat blog Nana
  • Penyertaan akan terbatal secara automatik kalau tak ikut syarat 

    Senarai Hadiah mungkin akan ditambah lagi 

    • Mystery Present X1 by Shaza Kpop Online Shop
    • Infinite - New Challenge X 4 by Milky Uyu Kpop Store
    • Super Junior - Bonamana B X 5 by Milky Uyu Kpop Store
    • Super Junior - Mr Simple B X 1 by Milky Uyu Kpop Store
    • BtoB - press Play X 1 by Milky Uyu Kpop Store
    • EXO Bacpack X 1 by Selling Kpop Stuff
    • SHINee Mirror X 1 by Mrx Kpop Shop Mlysia
    • Big Bang Mousepad X 2 by Mrx Kpop Shop Mlysia
    • Bangel Perempuan X 3 by Areena
    • Kpop Keychain X 10 by Mrx Kpop Shop Mlysia
    • Love Keychain X 5 by Tia Mumtaz 
    • Kpop Random mini poster X 5 by Nanafana 
    • Jelly Bracelet X 4 by MrxKpop Shop Mlysia
    • Bloglist selama sebulan X 3 by Nurul Afifah
    • Earings X 2 pair by Tia Mumtaz
    • Lip tint X 1 by Tia Mumtaz


    Follow blog/twitter/insta

    A B C D E F G

    Like

           

    Others
    Jadi Nana dengan bangganya ingin melancarkan giveaway yang pertama dari Nana . Giveaway bermula dari 8/9/2013 dan akan tamat pada 8/11/13 tepat 12 AM . Giveaway akan berlangsung selama 2 bulan , jadi korang ada masa untuk jadi top referral .

    Korang kene alert dengan apa-apa pengumuman yang akan Nana kasi dekat blog ni . So korang , selamat berjaya :)