theme by iliyon
bleu-rian
(TUTO PS) kotak kecil dekat header
Wednesday, 11 September 2013 | 9/11/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
assalamualaikum!

annyeong chingu! aigooo dah berlalu sudah MTV World Stage....hurmmm how sad!!
setelah beberapa hari tak boleh main internet sebab wifi sensitif akibat hujan yang tak henti-henti hari ni baru boleh buka...so dua tiga hari tak buka nih aq hanya mendengar rain sound~~...
really- really sorry to siapa yang buat request header dengan tuto.. first time buat tuto

tuto yang dimaksudkan adalah cara nak letak kotak kat bawah tu

 1. buka korang punya header yang dah siap tu

 2.then klik dekat rectangle tool 

 3. pastu draw aja la dekat bawah header tuh

4. dah habis draw tuh, klik kotak yang korang draw tadi dan klik layer dekat atas tu
5. pastu klik arrange, dan klik send to back 

DONE!!!!