theme by iliyon
bleu-rian
Album of The Year 2013
Saturday, 23 November 2013 | 11/23/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
riuh dalam facebook EXO menang album of the year semalam dekat MAMA 2013...walaupun satu award ja diorang bawa balik tapi memang membanggakan exotics seluruh dunia /woah/


aq ingat ada live dekat 8tv red carpet punya...cis tv tuh tipu aq! aq memang tak silap baca...dia tulis sendiri kat bawah tu RED CARPET 5PM....dei lain kali jangan tulis la



dunno what to say...malam tuh EXO memang gorgeous handsome ahhh segalanya la tak tahu cam mana nak ungkap with KaiSoo black hair! ahh handsome!..however malam tuh punya perfomance memang dae to the bak la! growl music remix dengan wolf punya remix memang daebak!!!! aq tertarik masa permulaan MAMA tuh laki tuh terbang ke atas then change into Kai terus masuk ke pentas MAMA~ Kai dance time tu~


aq suka cameraman malam tuh sebab dia asyik roll dekat EXO tambah-tambah Xiumin dari mula sampai the end muka senyuman Xiumin muncul /ceh bohong la aq bukan tengok sampai the end pon/ omma aq mengamuk sih sebab aq tak tidur-tidur lagi.....so lepas-lepas ja EXO menang then speech, terus aq masuk tidur



tapi sayangnya malam tu masa EXO menang tu aq tak nampak batang hidung D.O pon,,,tup tup aq buka facebook hari ni diorang kata "D.O masuk hospital sebab ankle dia terseliuh" Kai ada mention D.O masa speech diorang tapi aq mana nak faham 8tv tuh tak translate -..- pfft! nak nangis pon tak jadi sebab sepatah apa pon aq tak faham

memang patutla Kai menangis... -_-

but ada something yang aq jumpa.......

D.O last word before heading to hospital : 

"If we win & anyone let Suho cry on tv, none of you gets to eat for a month..."

ceh! mentang-mentang la dia jaga dapur...memang patutla Chanyeol tutup muka Suho masa dia nangis hohho




although dia pakai tongkat, kaki dia sakit....tapi dia tetap lagi boleh tersenyum~ innocent betol ko ni~ mybe dia tak nak fans dia risau...! the end MAMA tuh aq tak tahu sebab aq tak tengok..
apa-apa pun chukka hae EXO!! bahagia tengok depa ni :')