theme by iliyon
bleu-rian
Blogskin Problem
Monday, 18 November 2013 | 11/18/2013 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
assalamualaikum

entry nih noting much just nak share psal blogskin yang aq baru tukar...blog nih pon dah berhabuk tanpa entry-entry dari tuan blog dia sendiri..
sebelum nih aq nk tukar blogskin daa tapi time exam tuh jugak la baru nak ada feel nak tukar blogskin..dah cukup menyampah dah tengok blogskin lama ni...sori tuh de owner yag buat blogskin tuh /bow/

this is my old blogskin

time exam week tuh jugak aq ada curi-curi usha blogskin.com nak cari blogskin baru..
tapi satu pon tak menarik perhatian aq...betol la cakap akak blogger tuh semua blogskin sama ja...edited code ja then different colour, background, wallpaper dan seakatan dengannya..
dah lepas berminggu-minggu dah cari then blogskin nih la yang menarik hati aq....alhamdulillah la msa tuh time habis exam~
yesh! ITS THE END OF THE SCHOOL..
so start holiday tuh aq habiskan masa aq dengan berfaedah...pfft~ berfaedah lah sangat....dalam 2-3 hari jugak aq edit blogskin bru nih...hasilnya.......macam apa yang korang nampak sekarang ni....
dah habis edit dah baru aq rasa cam sama ja dengan blogskin lama tuh...hahah cam tak da beza ja..aq hanya recycle balik ja widget-widget tuh..
ahahah bak kata Sooman recycle is the best way! hohoh sebab tuh la sm artist kebanyakkan pakai baju yang sama tiap kali comeback /merapu ja/ so kita ikut jejak langkah pakcik sooman nih kalau nak berjaya macam dia hohoo

actually im really sad in the end of school~ really2 sad TT.TT

ps - thanx for the blogskin maker /bow/