theme by iliyon
bleu-rian
End Year Giveaway by HanaNabyllah dan kawan-kawan
Tuesday, 31 December 2013 | 12/31/2013 | 6comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
STICKY POST
KLIK BANNER untuk menyertai

JOM JOIN!! hadiah yang menarik menanti anda! selain itu semua peserta juga turut mendapat hadiah! 

....3 hadiah yang korang rasa paling best! Dan nyatakan korang kpopper ke bukan? 

first of all...kalau cakap pasal hadian aq memang ada banyak idea or cadangan....soalan GA ni tak mention pon hadiah untuk giveaway/contest , birthday ke or wishlist...
alang-alang nih untuk GA so aq recommend kan hadiah dari segi giveaway/contest

kalau kpoppers macam aq ni apa lagi kalau bukan kpop merchandise especially EXO! ohhohoho memang daebak! lagi daebak kalau GA tu ada hadiah baju t-shirt BWCW ke kan... /lebih-lebih pulak/


kalau non-kpoppers pula hadiahnya aq recommend cute stuff punya~!


aq tak tau la apa bnda tu! tapi bagi aq dah cukup comel dah benda kecil tu!
and the last but not least /ceh berspeaking plak aq/

i am one of the KPOPPERS out there!

kalau tak percaya boleh tengok blog aq sendiri, twitter, facebook, ask.fm, gmail, semua la!
but i don't have any instagram ._.

p/s - aq malas nak membina karangan tengah-tengah malam ni -_-

sekian.....