theme by iliyon
bleu-rian
E.N.D
Saturday, 29 November 2014 | 11/29/2014 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------

today 29 November 2014

Assalamualaikum
dah 4 hari dah berlalunya SPM untuk budak-budak kelas Sains SMK Keladi. Hoho sedih gila time jawab exam biologi kertas 3 tu. Dok teringat lagi time aku masuk form 1. Bengap-bengap lagi dengan sekolah tu. Dok usya-usya senior-senior. LOL kantoi!
Pejam celik pejam celik dah tamat dah persekolahan. 


Serius sedih sampai buku + nota spm pon aku sayang nak buang. Tengok nota-nota tuh teringat cikgu-cikgu, teringat kawan yang gila, teringat kelas yang 'bewarna-warni' tu hohoh


                                       

                                       

Aku rajin sangat beli buku-buku soalan past year. Beli ja bukan buat sangat pon. Tak penuh pon~ Buku past year physic aku pandai beli ja buat tak pon! still kosong clean n clear

i will keep this InsyaAllah kalau tak hilang

Aku rasa spm 2014 ni agak susah la. Mana tak nya aku baca pon tak~ Sebab aku nih jenis 2-3 hari nak exam bru nak baca buku. Dah jadi habit dah! Orang baca awal-awal, aku? relax ja. Tapi kalau ikutkan memang payah gak sebab soalan spot memang tak kena langsung huh~ 

to SMK Keladi InsyaAllah aku akan rajin-rajin kan diri ini melawat~ sekarang jadi penganggur kat rumah. nak kerja payah cuti pula sampai tiap-tiap hari kerja

dengan ini tamatlah persekolahan sekolah menengah aku. sekolah menengah memang best la!  

fighting to SPM Candidate 2015! 

p/s - dah lama aku tak join GA so sapa-sapa yang join GA mohon share la dekat aku