theme by iliyon
bleu-rian
i'm back
Wednesday, 23 September 2015 | 9/23/2015 | 0comments
----------------------------------------------------------------------------------------------------
hello everyone!
im back setelah meninggalkan menatang ni agak lama juga. kesian dia mereput sorang-sorang. huhu
actually sejak kebelakangan ni im a bit busy with my college life. dah la jauh di hujung dunia. tak ada lappy yang ada hanya android yang selalu jammed/hang dan dan bila orang call tak jelas suara kau. terpaksa la buka loud speaker bila orang call. huhu tragis. actually jumaat ni aku dah kena balik BP sebab ahad dah start class. maklumlah aku ni student tabung.


since im busy dengan assignment drawing, korang boleh follow insta aku kalau nak tengok 'hardwork' aku dalam subjek drawing ni (aceceh) @31december97 follow gais!